Προϊόντα ΕΤΕΜ

Ρολά

Διαχωριστικά Γραφείου

Προφίλ για Βιομηχανικές κατασκευές

Πόρτες & Παράθυρα

Καθημερινά, αλληλεπιδρούμε με τον έξω κόσμο μέσα από μία πόρτα ή ένα παράθυρο. Το παράθυρο θα μπορούσε να είναι το σημαντικότερο πλαίσιο ενός κτιρίου καθώς πρέπει να εκπληρώσει πολύ δύσκολους και αντιφατικούς στόχους.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ
ΣΥΡΟΜΕΝΑ

Προσόψεις Κέλυφος

Σε μία εποχή όπου τα παραδοσιακά συστήματα υαλοπετασμάτων πρέπει να διαθέτουν λειτουργικότητα, αισθητική και χαρακτηριστικά διατήρησης της ενέργειας, η ΕΤΕΜ πρωτοπορεί ορίζοντας το κέλυφος ενός κτιρίου ως συνδυασμό αρχιτεκτονικών συστημάτων που διαμορφώνουν μία νέα έννοια, το «Κτιριακό Κέλυφος».

Συστήματα Ασφαλείας

Η νέα γενιά Συστημάτων Ασφαλείας ΕΤΕΜ προσφέρει προστασία από βανδαλισμούς με τα αντιδιαρρηκτικά συστήματα καθώς και από επιθέσεις με ελαφρύ οπλισμό με τα θωρακισμένα συστήματα.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ
ΣΥΡΟΜΕΝΑ
ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

Πόρτες

Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Ρολά

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική προτείνει τη χρήση βολικών, αισθητικά αποδεκτών και οικονομικά προσιτών συστημάτων σκίασης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Διαχωριστικά Γραφείου

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά στη φιλοσοφία σχεδιασμού και στις ανάγκες ενός σύγχρονου χώρου γραφείων είναι η λειτουργικότητα και η ευελιξία.

Συμπληρωματικά Προϊόντα

Η ΕΤΕΜ, έχει διευρύνει τη σειρά προϊόντων της με νέα προϊόντα και λύσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ενοίκων του κτιρίου.

Προφίλ για Βιομηχανικές κατασκευές

Λόγω του εξαιρετικά ανταγωνιστικού περιβάλλοντος και με γνώμονα την τεχνολογική αριστεία, η ΕΤΕΜ εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς.